Ko smo mi

Naša Web adresa je: https://mscomputerlab.com

Koje lične podatke sakupljamo i zašto ih sakupljamo

Komentari

Kada posetioci ostave komentar na veb mestu, sakupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca,  user agent njegovog veb pregledača  za pomoć u otkrivanju nepoželjnog.

Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem veb mestu, Vaše ime, email i veb adresa će se snimiti u „kolačić“. Oni su zbog vaše „udobnosti“ tako da ne morate da ponovo popunjavate formu sa Vašim imenom i email adresom u slučaju da želite opet da ostavite komentar. Ovi „kolačići“ traju 1 godinu.

Takođe i Vaš veb pregledač čuva „kolačiće“ kada pristupite našem veb sajtu.

IP Adresa

Kada posetite naš veb sajt, automatski ostavljate IP adresu i user agent, ove informacije čuvamo 10 dana radi praćenja dolaznih/odlaznih podataka i otkrivanja malicioznih/nepoželjnih radnji.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj komenta i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.

IP adrese i User Agent čuvamo 10 dana, posle toga se brišu. Ne brišu se samo one koje su „umešane“ u maliciozne radnje.

Koja prava imate

Ukoliko imate nalog na ovom veb mestu, ili ste ostavili komentare, možete da zahtevate da primite datoteku sa izvezenim ličnim podacima koje držimo o vama uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete da zahtevate da obrišemo Vaše lične podatke koje držimo. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbednosnih razloga.

Gde šaljemo Vaše podatke

Komentari posetilaca mogu da budu provereni kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnog.

Treća strana

Koristimo Google AdSense za plasiranje određenih reklama, i Google Analytics kako bi ispratili broj poseta veb sajtu. Za više informacija poseti te https://policies.google.com/privacy

 

 

*Stranica je još u izradi!